Categorieën
Pizza al taglio
Margherita
tomatensaus, fior di latte, basilicum
Melanzane alla Parmigiana
aubergine, tomaat, look, baslicum, fior di latte en parmesan
Broccoli en truffel
met ricotta 'dolce nuvola', gecarameliseerde ui en pijnboompitten
Voor de Pissaladière lovers
Kies voor 'Piennolo tomaat (VEGAN)', samen met een blikje Cantabrische ansjovis uit de webshop. Leg de ansjovis op de pizza eenmaal ze uit de oven komt, besprenkel met citroen. Even better than the original!
Amatriciana
Guanciale (wangspek), tomatensaus, rode ui, en Pecorino Romano
Sobrasada Iberico
met tomatensaus, geitenkaas, za'atar en honing (Sobrasada is een half gedroogde worst uit Mallorca)
Chorizo
met fior di latte en piment d'Espelette
Pancetta (spek)
met appel, Brie de Meaux, appelbalsamico en rucola
Focaccia
Desemfocaccia, gebakken in platen van 40 x 60 cm. Machtig luchtig en krokant
MADMAX
pikante olie (300ml)
'Nduja (pikante Calabrische worst)
met tomatensaus en fior di latte